IMMO VDV

Immo VDV Vastgoedkantoor in Nieuwerkerken, omgeving Hasselt, Herk-de-Stad en Sint-Truiden

Uw vastgoedmakelaar in Nieuwerkerken

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Nieuwerkerken, Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Lummen,... om een leuke nieuwe woning te kopen of huren? Uw huis of appartement verhuren als investering?  Of uw woning verkopen om een nieuwe start te nemen? Dan bent u bij Immo VDV uit Nieuwerkerken aan het juiste adres! Zaakvoerster Véronique Van De Velde is erkend vastgoedmakelaar en kent als geen ander de vastgoedmarkt!

5 redenen om met Immo VDV te werken

  • Correcte waardebepaling van uw woning binnen 3 werkdagen.
  • Regiospecialist: wij kennen alle details van de vastgoedmarkt in Hasselt, Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Herk-De-Stad, Lummen,...
  • Persoonlijke service en klantgerichtheid vinden we als jong kantoor bijzonder belangrijk. We streven naar 100% klanttevredenheid!
  • Geen 9-to-5 mentaliteit, wij zijn bereikbaar voor uw vragen en wensen.
  • Ervaring met vastgoedontwikkeling en bouw om kopers en verkopers goed bij te staan in de kwaliteiten van een woning.

Passie voor vastgoed

Mijn passie voor vastgoed begon al na het middelbaar toen ik mijn studies Industriële Wetenschappen bouw startte. Om mijn kennis uit te breiden ging ik verder met de Business opleiding financiën en verzekeringen.

Na mijn studies ving ik onmiddellijk mijn stage aan, om zelfstandig makelaar te worden en mijn BIV-nummer te behalen, bij een vastgoed- en projectontwikkelingskantoor te Hasselt.

Na 5 jaar ervaring besliste ik om mijn eigen kantoor open te doen en mij te focussen op verkoop van vastgoed, zowel nieuwbouw als bestaande woningen en appartementen.

Neem nu contact met vastgoedmakelaar Immo VDV in Nieuwerkerken

Op zoek naar een vastgoedmakelaar? Woning kopen, huren, verkopen of verhuren? Neem nu contact met Immo VDV uw vastgoedkantoor in Nieuwerkerken, dichtbij Hasselt, Herk-de-Stad en Sint-Truiden.