Wie zijn wij

Immokantoor in Nieuwerkerken, immospecialist regio Herk-de-Stad & Sint-Truiden

Immo kopen of verkopen bij Immo VDV in Nieuwerkerken

Op zoek naar een Immokantoor of immomakelaar in Nieuwerkerken, Herk-de-Stad, Sint-Truiden of omgeving? Neem nu contact met Immo VDV in immobiliënkantoor in Nieuwerkerken!

5 redenen om met Immokantoor Immo VDV te werken

  • Erkend immo-makelaar doet een correcte waardebepaling van uw woning binnen 3 werkdagen.
  • Immo-specialist in de regio: wij kennen alle details van de vastgoedmarkt in Sint-Truiden, Nieuwerkerken en Herk-De-Stad.
  • Persoonlijke service en klantgerichtheid vinden we als jong immokantoor bijzonder belangrijk. We streven naar 100% klanttevredenheid!
  • Geen 9-to-5 mentaliteit, wij zijn bereikbaar voor uw vragen en wensen.
  • Ervaring met vastgoedontwikkeling en bouw om kopers en verkopers goed bij te staan in de kwaliteiten van een woning.

Passie voor immobiliën

Mijn passie voor immobiliën begon al na het middelbaar toen ik mijn studies Industriële Wetenschappen bouw startte. Om mijn kennis nog uit te breiden ging ik verder met de Business opleiding financiën en verzekeringen. Na mijn studies ving ik onmiddellijk mijn stage aan, om zelfstandig immo-makelaar te worden en mijn BIV-nummer te behalen, bij een vastgoed- en projectontwikkelingskantoor te Hasselt.

Na 5 jaar ervaring besliste ik om mijn eigen immokantoor open te doen en mij te focussen op verkoop van immo regio Limburg. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen en appartementen.

Neem contact met u Immokantoor in Nieuwerkerken

Op zoek naar een immo-kantoor in Nieuwerkern, Herk-de-Stad, Sint-Truiden of omgeving? Neem nu contact met Immo VDV in immobiliënkantoor in Nieuwerkerken!