Verkoop

Huis of appartement verkopen in Nieuwerkerken, Sint-Truiden, Hasselt, Herk-de-Stad en omgeving

Een woning verkopen is niet iets wat u elke dag doet. Wil u snel en zorgeloos verkopen aan de beste prijs dan laat u dit best over aan een erkend vastgoedmakelaar die gespecialiseerd is in uw regio. Immo VDV is daarom uw perfecte partner voor de verkoop van uw woning regio Nieuwerkerken, Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad. Daarnaast hebben we ook veel ervaring met de verkoop van woningen en bouwgronden in andere regio’s in Limburg zoals Hasselt.

Hoe verkopen we uw woning in Limburg

We organiseren bezoeken met kandidaat-kopers voor uw huis, appartement of bouwgrond. We bekijken ook verbouwingsmogelijkheden die mogelijks extra verkooppotentieel bieden. Daarnaast behandelen we het volledige verkoopdossier van uw woning, van de aanvraag van alle verplichte documenten zoals EPC-attest, As-built-attest, bodemattest en vergunningen. Tot de akte bij de notaris staan wij bij elke stap langs onze verkopers. En dat is uniek! Zaakvoerster Véronique Van De Velde is erkend vastgoedmakelaar en kent als geen ander de vastgoedmarkt van Nieuwerkerken, Hasselt, Sint-Truiden en Herk-de-Stad.  Zoekt u een eerlijke en realistische waardebepaling van uw woning, appartement of bouwgrond? Neem Nu contact!

 

5 redenen om uw woning te verkopen via vastgoedkantoor Immo VDV

  • De beste prijs voor uw woning dankzij een uitmuntende kennis van de vastgoedmarkt regio rond Nieuwerkerken, Sint-Truiden en Herk-de-Stad.
  • Een uitgebreid klantenbestand met lokale kopers en vastgoedinvesteerders.
  • Snel verkopen dankzij een uniek verkoops- en marketingplan.
  • Zorgeloos verkopen door een uitmuntende kennis van de wetgeving rond vastgoed, opvolging van paperassen zoals EPC-attest, bodem-attest, as-built-attest, vergunningen en veel meer.
  • Dankzij kennis van projectenontwikkeling en bouw kunnen we kandidaat-kopers bijstaan in verbouwingmogelijkheden waardoor uw woning meer verkooppotentieel krijgt.

 

Contacteer ons voor de verkoop van uw woning, appartement of bouwgrond

U wil uw huis, appartement of bouwgrond verkopen in omgeving Nieuwerkerken, Hasselt, Herk-de-Stad en Sint-Truiden? Neem nu contact met Immo VDV in Nieuwerkerken voor een gratis waardebepaling voor verkoop van uw woning!